The Creative House is eindelijk open, na maanden van voorbereidingen. De webshop is ontstaan uit een onverwachte passie voor Disney kleurboeken. Echter kreeg ik steeds vaker de vraag om ook andere kleurboeken en knutselfrutsels te bestellen.

Op de achtergrond is hier al maanden aan voorbereidingen aan vooraf gegaan. Inmiddels is The Creative House een officieel verkooppunt van Hachette boeken geworden. Mocht je opzoek zijn naar een boek dat niet in de webshop staat, dan kun je dat altijd per email bestellen. Daarnaast ben ik ook hard bezig om andere leuke merken binnen te halen. Het eerste andere merk dat je hier kunt bestellen is Eat Sleep Doodle. Hopelijk volgen anderen snel.

De webshop start nu met de meest verkochte Disney kleuren op nummer boeken, jullie favorieten. Ik krijg hier al veel vragen over. Dit zal snel uitgebreid worden met andere kleurboeken en creatieve bezigheden. Er zullen elke week nieuwe producten in de webshop komen. De nieuwe producten komen ook op de blog, social media en nieuwsbrief zodra ze beschikbaar zijn. Zorg dus dat je The Creative House via een van die kanalen volgt.

Daarnaast vind ik het super leuk om te zien wat jullie met de producten gemaakt hebben. Aarzel dus niet om deze te delen via Instagram via de hashtag #TheCreativeHouseEu en/of The Creative House (@TheCreativeHouse.eu) te taggen. Ik zal ook regelmatig jullie werk delen, zodat nog meer mensen ervan kunnen genieten.

Ik hoop jullie graag van dienst te kunnen zijn en jullie werk snel te bewonden op social media.

Chrissy van der Sanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *