De eerste week is een feit en daarmee ook de eerste twee nieuwe artikelen die toegevoegd zijn aan de webshop.

Eatsleepdoodle Frame Placemats set van 4

Afgelopen zondag kwamen deze leuke placemats in de webshop. De katoenen placemats met meegeleverde stiften kunnen ingekleurd worden en daarna in de wasmachine weer als nieuws tevoorschijn getoverd worden. Erg leuk om tijdens het eten de kinderen bezig te houden of om met het gezin aan tafel te knutselen. In de set zetten vier placemats.

Papillons - Les carrés d'Art Thérapie

Vandaag is er dan ook dit prachtige kleurboek aan toegevoegd. Wie houdt er nu niet van vlinders. Het is een boek uit de Art Therapie collectie en daarmee ontwikkeld voor ontspanning. Achterin zit ook nog een leuke stationairy kit met briefpapier, etiketten en boekenleggers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *