Deze week zijn er weer twee ontzettend leuke kleurboeken aan de webshop toegevoegd.

Mandalas Zen - Bloc de coloriage Black Premium

Afgelopen zondag kwam dit premium kleurboek in de webshop met zwart dik papier. Er staan zestig mandala’s in en door de zwarte achtergrond komen de kleuren nog mooier uit. Tevens kunnen de bladzijden er gemakkelijk uit gescheurd worden, doordat het als een blok aan elkaar zit.

Coloriages mystères Disney Chiots et chiens

Na een succesvolle versie van Disney kleuren op nummer met Disney katten en katachtigen is er nu ook een speciale versie voor hondenliefhebbers uitgekomen. Deze laatste nieuwe versie van Disney kleuren op nummer heeft weer honderd nieuwe afbeeldingen van honden en hondachtigen zoals Goofy, Pluto, Bolt en Dalmatiërs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *