Er zijn deze week weer leuke items bijgekomen voor zowel kinderen als volwassenen.

Eatsleepdoodle Fun at the Zoo tafelkleed

Dit leuke tafelkleed in samenwerking met Artis Amsterdam is erg leuk om samen met het hele gezin op te kleuren tijdens het eten, knutselen of verjaardagen. Na gebruik was je ‘m uit en kun je weer opnieuw beginnen.

Eatsleepdoodle stiften (20 stuks)

Mocht je niet genoeg hebben aan de meegeleverde stiften bij de Eatsleepdoodle producten, dan is er nu een set van 20 stiften. Nog meer kleuren en minder ruzie aan tafel. Naast dat het uitwasbare textielstiften zijn kunnen ze ook gewoon op papier gebruikt worden.

Coloriages mystères Fleurs

Wie houdt er nu niet van bloemen? Zeker als je ook nog een kleuren op nummer liefhebber bent hebben we de perfecte match gevonden. Het kleurboek heeft 100 afbeeldingen van bloemen en bloementaferelen. Elke bladzijde is weer een verrassing hoe de afbeelding eruit komt te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *