We mogen voorlopig nog niet op vakantie naar het buitenland, maar dat wil niet zeggen dat we het gevoel van bijvoorbeeld India niet in huis kunnen halen. Tevens zijn we meer samen thuis en doen we leuke dingen samen. Zo kunnen we tijdens het eten of andere activiteiten aan tafel gezellig samen placemats inkleuren.

Le petit livre de coloriages: India

In dit kleurboek staan prachtig gedetailleerde afbeeldingen van traditionele Indiase taferelen. Denk hierbij aan mandala’s, henna en dieren. Echt afbeeldingen om iets super kleurrijks van te maken.

Eatsleepdoodle Butterfly Placemat to go

De kinderen bezighouden aan tafel of misschien zelf wel een leuke bezigheid zijn de kleurplacemats. Deze editie is met vlinders en in een makkelijk tasje zodat je de meegeleverde stiften en de placemat ergens mee naar toe kunt nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *