Deze week zijn er twee uiteenlopende kleurboeken in de webshop erbij gekomen. De ene is voor echte girly girls en de ander is voor de wat abstractere kleurders.

Coloriages à encadrer Disney Princesses

Er is nu een manier om extra van je ingekleurde pagina’s te genieten. Nu kun je een mooie Disney prinsessen afbeeldingen inkleuren en daarna in het meegeleverde fotolijstje doen om het ergens leuk op te hangen. Zo heb je echt iets aan je inspanningen.

Inspiration Illusions d'optique

Optische illusies zijn vaak zwart wit, maar dan al erg leuk. Nu is er een mogelijkheid om je eigen kleurenpallet toe te voegen aan de leukste optische illusies. Welke is jouw favoriet? Die met perspectief of de bewegende afbeeldingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *