Deze week zijn er nieuwe artikelen in de webshop gekomen waar je ook echt iets aan hebt nadat het klaar is. Afgelopen zondag was dat een sierradenboom en vandaag zijn dat boekenleggers.

Marque-pages à colorier - Mandalas

Mandala’s kleuren is toch een van de ontspannenste dingen. Nu heb je na het kleuren van de mandala’s er ook nog eens plezier aan door ze als boekenlegger te gebruiken in onder andere school-, kleur- en kookboeken. Waar ga jij ze voor gebruiken?

Arbre à bijoux

Een echte leuke bezigheid is het maken van deze sierradenboom. Je kunt de boom inkleuren en aankleden met meegeleverde stickers en strass. Nadat deze klaar is kun je ‘m gemakkelijk in elkaar zetten en je favoriete sierraden aanhangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *