Er zijn deze week weer twee heel verschillende kleurboeken in de webshop gekomen. De ene met winterse taferelen en gouden elementen en de ander met landschappen die tevoorschijn komen door middel van kleuren op nummer.

Colos dorés bel hiver

Dit kleurboek heeft super schattige winterse taferelen met allemaal gouden elementen. Elke pagina is voorzien van gouden inkt en geeft een extra magisch effect aan je kleurplaten. Het perfecte kleurboek voor deze tijd van het jaar.

Paysages à colorier par numéros

Voor alle kleuren op nummer fans is er gelukkig weer een nieuw kleurblok in de webshop gekomen. Dit kleurblok heeft dikke pagina’s die er gemakkelijk uitgescheurd kunnen worden. In totaal zijn er 24 landschappen te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *