Deze week blijven we in de natuur. Zo kwam er afgelopen zondag een kleurboek in de webshop met planten en insecten en is er vandaag een placemat met dino’s bijgekomen.

Botanique et petites bêtes

Ben je helemaal gek op de natuur, dan is dit het perfecte kleurboek voor jou. In dit kleurboek staan namelijk uiteenlopende plantensoort en insecten. Laat je creativiteit vrij en maak er iets kleurrijks van.

Eatsleepdoodle Dinosaur Placemat to go

Voor de kinderen of de volwassenen die altijd kinderen gebleven zijn is er nu een leuke nieuwe variant van de kleurbare placemats. Naast de vlinders is er nu ook een met een dino wereld. Op de achterkant kun je zelf dingen tekenen doordat daar het patroon van een schrift op staat. Na gebruik in de was en klaar om opnieuw ingekleurd te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *