Deze week zijn er weer twee hele gave kleurboeken in de webshop gekomen. De ene op gebied van papier en kleurgebruik en de ander op gebied van beleving.

Black Premium - Fleurs Exotiques

Er is weer een nieuwe versie van de Black Premium kleurblokken. Dit keer met diverse bloementaferelen. De Black Premium blokken blijven een van de pareltjes, omdat de kleuren die je gebruikt nog mooier naar voren komen door het zwarte papier.

Coloriages Mystères Disney Trompe l'oeil

Dit is voor de kleuren op nummer liefhebbers die stiekem al kijken wat voor afbeelding er tevoorschijn zou kunnen komen. Hier wordt je door een lijntekening van een ander Disney figuur afgeleid en kom je pas op een ver gevorderd stadium erachter wel Disney figuur je daadwerkelijk aan het kleuren bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *