Het is deze week een echte kleuren op nummer week. Beide boeken laten je de afbeelding pas zien wanneer ze ingekleurd worden.

Coloriages mystères Monet

Dit op Monet geïnspireerde kleurboek heeft de kleuren al in de vakjes staan. Hierdoor is er vooraf niet zichtbaar wat je gaat kleuren, maar uiteindelijk krijg je een van de mooie kunstwerken van Monet te zien. Achterin staan ook de originele kunstwerken.

50 coloriages mystères

Wil je niet vastzitten een aan thema, dan is dit kleuren op nummer blok echt iets voor jou. Hierin staan 50 uiteenlopende afbeeldingen, dus er is voor ieder wel wat wils. Dit is een echt klassiek kleuren op nummer boek met nummers in de afbeelding en kleuren onderaan de bladzijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *