Ook deze week zijn er weer twee leuke bezigheden bijgekomen in de webshop. Het ene is een prachtig kleurboek en het ander is aandachtig origami vouwen.

Coffret Origami étoiles

Vroeger deed ik al origami sterren vouwen van gekleurd papier, maar het kan nu nog leuker. Met dit pakket heb je meer dan 140 motieven die je kunt omtoveren tot papieren sterren. Ze staan leuk in potjes, op cadeautjes of als tafelaankleding. Het is zeer ontspannend.

Les mini-blocs Disney Grands classiques

Er is weer een prachtig Disney kleurboek in de webshop. Dit keer is het een kleiner blok met allerlei Disney klassiekers erin. Het voordeel van een kleiner kleurblok is dat het makkelijker mee te nemen is onderweg of op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *