Van beide kleuractiviteiten wordt ik weer helemaal blij. De een is met traditionele verwijzingen naar de latino cultuur en de ander is met schattige Disney dieren op een nieuwe manier.

Les Carrés d'Art Therapie: Latino

Dit kleurboek is echt een feestje om te kleuren. De prachtige visuele verwijzingen naar de latino cultuur zijn uitermate geschikt om er een kleurrijk geheel van te maken. Denk hierbij aan doodshoofden, cactussen en bloemen.

Palette Magique Bébés Animaux Disney

De Disney kleurboeken blijven favoriet bij velen en nu is er weer een nieuwe manier van kleuren. Met dit blok kun je de afbeeldingen voorzien van de mooiste kleuren waterverf. De waterverf en penceel worden meegeleverd, je hebt dus alleen nog water nodig. Alle populaire Disney dieren zijn erin te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *