Voor de fantasie liefhebbers is er weer een nieuw kleurboek en dit keer ook een kleurboek speciaal voor onze kleinere kleurliefhebbers.

Les Carrés d'Art-thérapie: Fantasy

Als je je het liefst in de fantasiewereld waant dan is er nu een nieuw kleurboek voor je. Hierin staan allerlei fantasiefiguren in allerlei verschillende stijlen getekend. Maak er iets bijzonders van.

Disney Princesses - Coloriages Magiques - Trompe l'oeil

Er is nu een kleuren op nummer boek waarbij de vakjes net wat groter zijn dan bij de standaard kleuren op nummer boeken. Dit maakt het boek ook geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het is een bijzondere editie met Disney prinsessen. Je wordt namelijk misleidt voor vrienden en prinsen van de prinsessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *