Mocht je van misleidingen houden dan is dit een goede week voor je. In het ene kleurboek wordt je zelf misleidt en in het andere kleurboek misleiden de Disney Villains hun slachtoffers.

Coloriages Mystères Vice Versa

De kleuren op nummer boeken met Disney misleidingen is enorm populair. Mocht je nu niet zo van Disney houden dan is er nu een neutrale versie. In dit kleurboek zie je in dikke lijnen en andere afbeelding dan dat je daadwerkelijk gaat kleuren. De onderwerpen in het kleurboek zijn zeer uiteenlopend, dus voor ieder wel wat wils.

Art-thérapie Disney Méchants

Mocht je juist wel graag Disney figuren kleuren, dan is er ook weer een nieuwe editie van de kleuren voor volwassen boeken. In dit luxe boek vind je 100 verschillende kwaadaardige afbeeldingen. Zit er misschien ook een Disney Villain in jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *