Deze week is er meer variatie in de kleurboeken. Het ene kleurboek heeft vrolijke en magische bestemmingen en het andere is kleuren op nummer met verborgen boodschappen.

Happy Coloriage Voyages Magiques

Ben je helemaal klaar voor vakanties en reizen of toe aan vrolijke afbeeldingen, dan is dit kleurboek echt iets voor jou. In dit Happy Coloriage kleurboek staan diverse soorten vakantiebestemmingen of magische reizen. Maak er iets kleurrijks van.

Disney - Coloriages Magiques - Messages Mystères

Er is een nieuwe versie van de Disney kleuren op nummer boeken voor junioren. Dit keer zonder misleidingen, maar met de bekende Disney boodschappen uit de meest bekende Disney films. Welke boodschap komt er bij jou tevoorschijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *