Ik weet niet of er een overkoepeld thema deze week is, maar het zijn beiden ontzettend leuke kleurboeken. Dus zeker aanraders om eens naar te kijken.

Coloriages Mystères Tropiques

Voor alle kleuren op nummer liefhebbers is er weer een nieuwe keuze bijgekomen. Dit keer met alleen maar tropische verrassingen. Van dieren en natuur tot grappige plaatjes tot mensen. Binnen het tropische thema zijn er veel verschillende afbeeldingen te ontdekken.

Disney Love Stories

Wat is er nu schattiger en romantische dan Disney koppeltjes in te kleuren. In de makkelijke kleurblok kun je niet alleen samen met je geliefde kleuren, omdat de pagina’s gemakkelijk eruit te scheuren zijn, maar kun je ook de liefde van deze koppels kleur geven. Er staan klassieke Disney koppels in, maar ook verrassendere zoals Cars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *