Er is deze week geen overkoepeld thema, maar wel twee hele leuke nieuwe kleurboeken die toegevoegd zijn.

100 Coloriages Mystères Inédits

Er zijn weer 100 nieuwe afbeeldingen te kleuren op nummer. In dit boek staan 100 nieuwe afbeeldingen die nog niet eerder uitgebracht zijn van uiteenlopende onderwerpen. Er is altijd wel iets dat je leuk vindt bij.

Grands Blocs Disney En Famille - Tome 2

Er is weer een nieuwe kleurblok uit met Disney figuren. Dit keer zijn het allemaal families of vriendschappen die centraal staan. Er staan klassiekers in zoals Lady en de Vagebond, maar ook nieuwere films zoals Frozen. Door het bloksysteem kun je makkelijk pagina’s eruit halen en samen met anderen kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *