We hebben deze week zelfs twee overkoepelende thema’s. Beide kleurboeken zijn van Disney en beide kleurboeken zijn op nummer. Mocht je van beiden houden dan is het zeker jouw week.

Le Roi Lion - Coloriages Magiques - Trompe-l'oeil - Disney

Voor de junioren is er weer een nieuw kleurboek bij gekomen. Het is een kleuren op nummer boek met Lion King figuren én misleidingen. Je wordt door een figuur misleid terwijl je een ander figuur aan het kleuren bent. Het kleurboek is niet alleen voor junioren, maar kan ook door volwassenen gekleurd worden.

Coloriages Mystères Pixar (Tome 2)

Het eerste deel van het kleuren op nummer boek met Pixar figuren is nu tijdelijk uitverkocht, maar niet getreurd, want is er namelijk ook een deel 2. Er zijn weer 100 nieuwe Pixar prenten die tevoorschijn komen wanneer je de nummers kleurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *