Het enige dat deze week overeen komt is dat beide kleurboeken herkenbare dingen in zich hebben. Het ene is namelijk een boek waarbij je punten moet verbinden en het andere is een blok waar de bladzijden als boekenleggers gebruikt kunnen worden.

Coloriages Mystères 120 Points à Relier

Er is weer helemaal iets anders te krijgen. Dit keer ga je punten met elkaar verbinden om bekende wereldse gebouwen tevoorschijn te toveren. Wanneer de afbeelding zichtbaar is kun je deze ook nog inkleuren. Dubbel zoveel pret dus.

Marque-Pages Disney Bestiaire Tome 2

Het nieuwe schooljaar gaat of is alweer van start en wat is er makkelijker dan boekenleggers in je schoolboeken. Deze boekenleggers zijn extra leuk, want je kunt ze ook nog eens kleuren. Dit is een tweede editie met 50 verschillende Disney dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *