Omdat de Disney kleurboeken toch favoriet blijven bij jullie is het wederom Disney week. Dit keer weer met twee totaal verschillende kleurboeken.

Raya et le Dernier Dragon - Coloriages Magiques - Mystères - Disney

Raya en de Laatste Draak is een van de nieuwste Disney films. Mocht je deze al gezien hebben en fan zijn, dan is er goed nieuws. Er is namelijk een kleuren op nummer boek van gemaakt waarin de meest populaire figuren tevoorschijn komen door ze in te kleuren.

Grand Bloc Disney Bébés Animaux (Tome 2)

Mocht je toch liever de klassiekere Disney figuren hebben dan is er ook goed nieuws, want er is een nieuw kleurblok. In dit boek staan allerlei Disney dieren en baby dieren. Zowel klassieke als wat nieuwere figuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *