Deze week hadden we de meest prachtige kleurboeken in de collectie. De ene is een XL kleurboek met prachtige details en de ander is het ultieme kleurboek voor de typische kattenvrouw.

Les Petits Carrés d'Art-Thérapie Cat Lovers

Je hoeft natuurlijk geen kattenmens te zijn om dit kleurboek leuk te vinden, maar het helpt zeker. Er staan maar liefst honderd verschillende kattenafbeeldingen die in wachten op kleur. Van redelijk realistische afbeeldingen tot meer fantasie. Laat jouw creativiteit erop los.

Coloriages Disney Châteaux

Dit is het mooiste kleurboek wat je hier op de website kunt vinden. Het is een XL kleurboek met gouden randen aan de bladzijden, prachtige dikke kaft en mooie afbeeldingen. Je kunt hierin niet alleen Disney kastelen vinden, maar ook Disney figuren in hun kastelen. Dit is een must have voor elke Disney liefhebber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *