Omdat de Disney kleurboeken zo leuk en mooi zijn is het deze week weer Disney week. Twee heel verschillende kleurboeken, maar beiden ontzettend gaaf van binnen.

Les Carrés d’Art Therapie: Mickey & Friends

Wie houdt er nu niet van Mickey, Minnie, Pluto en de rest van de klassiekers. Al deze VIP figuren staan in een compact kleurboek met ook nog eens boekenleggers en dergelijken achterin. Een must have voor elke Disney fan.

Coloriages Mystères Disney Trompe l'oeil Tome 3

Er is eindelijk ook een nieuwe editie van de Trompe l’oeil serie van de Disney kleuren op nummer boeken. In deze derde editie staan weer 100 nieuwe afbeeldingen met de meest populaire Disney en Pixar figuren. Je ziet eerst een figuur in grijze lijnen, maar zodra de afbeelding gekleurd is komt er een ander figuur tevoorschijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *