Het is weer zover, het is weer een Disney week. Gewoon omdat de kleurboeken zo mooi zijn. Dit keer weer een nieuwe editie van kleuren op nummer en een helemaal nieuw soort kleurboek.

Coloriages Les Mondes Disney

In dit extra grote en prachtige kleurboek staan allerlei Disney en Pixar films die uitgebeeld worden als een landkaart. Elke landkaart heeft prachtige details uit de films. De kaarten zijn er gemakkelijk uit te scheuren, zodat je ze kunt inlijsten of met iemand anders kunt kleuren.

Cercles Magiques Grands Classiques Disney

Ben je een Disney kleuren op nummer liefhebber, dan is er weer goed nieuws. Er is namelijk weer een nieuwe versie met ronde vakjes. Alle cirkels samen vormen de leukste Disney figuren. In deze editie staan alle Disney klassiekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *