We hebben deze week het dierenrijk als thema. Op twee totaal verschillende manieren nemen de prachtige dieren een plek in je hart.

Coloriages à Encadrer Disney Bestiaire

Natuurlijk zijn er de schattige Disney dieren. Deze dieren kunnen ingekleurd worden en daarna ook nog opgehangen met het meegeleverde fotolijstje. Zo kun je ook nog steeds wisselen met de tien verschillende prenten die erbij zitten.

Mini-Blocs d'Art-Thérapie Mystères Bestiaire

Kleuren op nummer blijven toch de best verkochte boeken. Dit keer is er ook een kleine variant die makkelijk mee kan in de tas of weinig ruimte in beslag neemt in de la. In deze editie staan de mooiste dieren van de wereld. Welke komt er tevoorschijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *