Dit keer zijn er weer twee nieuwe kleurboeken in de webshop gekomen. Een kleur- en zoekboek en een nieuwe editie van de Happy Coloriages.

Happy Coloriage Tea Time

De Happy Coloriage boeken zeggen het eigenlijk al, alleen maar super vrolijke afbeeldingen die alleen nog maar vrolijker worden met de kleuren die jij eraan toevoegt. Dit keer is het thema Tea Time. Er komen gebakjes, thee en dieren in voor, superschattig.

La Reine Des Neiges 2 - Coloriages Magiques - Colorie et Trouve - Disney

Er kwam kort geleden al een nieuw Frozen kleurboek in de webshop, maar dit keer is het een andere editie. Je kunt hier niet alleen in kleuren, maar je kunt ook opzoek gaan naar allerlei elementen. Zo is er dubbel zo veel pret.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *