Het is weer Disney week, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Dit keer weer twee totaal verschillende kleurboeken om uit te kiezen. Voor de prinsessenfans en voor de dierenliefhebbers.

Disney Princesses - Coloriages Magiques - Trompe l'oeil 2

Er is een tweede editie van Disney kleuren op nummer voor junioren met Disney prinsessen die je misleiden met een afbeelding van hun prins of vriend(in). Er staan weer 30 verschillende afbeeldingen in.

Grand Bloc Disney Vie Sauvage

Al eerder waren er Disney kleurboeken over dieren, maar nog nooit was een kleurboek zo gevaarlijk. In dit kleurboek staan namelijk alleen de dieren die je in het wild tegen zou kunnen komen. Laten we hopen dat ze allemaal vriendelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *