Ook deze week zijn er weer twee nieuwe Disney kleurboeken in de webshop gekomen. Dit keer een compact vierkant kleurboek en een nieuwe editie van kleuren op nummer.

Carrés Art-thérapie Love Stories

In dit compacte kleurboek vind je de meest populaire Disney koppels. Het kleurboek vol liefde is gemakkelijk mee te nemen door het formaat. Hierdoor kun je ook op school, onderweg of op vakantie lekker ontspannend kleuren.

Coloriages Mystères Disney Mickey and Friends

Vorige week kwam deel 9 van Disney kleuren op nummer al uit, maar nu is er weer een nieuw deel beschikbaar. Dit keer is het met Mickey en zijn bekende vrienden uit de klassieke Mickey cartoons, zoals Minnie, Donald, Pluto en Goofy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *