Het is wederom Disney week en dit keer zijn het twee kleurboeken waarbij de wereld centraal staan. Echte vakantie-tips.

Thomas Kinkade Disney Princess Postcards

Een aantal jaar geleden was het nog gebruikelijk om een ansichtkaart vanuit je vakantieadres te sturen. Wat is er leuker als je bijvoorbeeld op de camping je eigen kaart kleurt en deze opstuurt naar iemand speciaals. Een persoonlijkere kaart kun je niet sturen en tevens een leuke bezigheid terwijl je van de zon geniet.

Les Grands Carrés Disney Tour du Monde

Misschien stuur je liever geen kaart en ga je gewoon zelf op wereldreis. In dit nieuwe kleurboek nemen je favoriete Disney figuren je mee naar hun wereld. Dit loopt van Neverland tot Hawaii tot diep in de oceaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *