Deze week zijn er twee volledig verschillende kleurboeken in de webshop gekomen. Ze hebben wel als overkoepelend thema Disney.

Coloriages Disney Vitraux

Het eerste kleurboek is een extra groot en dik kleurboek waarin je favoriete Disney figuren verwerkt zijn in de prachtigste glas in lood afbeeldingen. Alle kleine vakjes samen maken een mooie kleurrijke afbeelding. Daarnaast is het kleurboek ook nog eens afgewerkt met zilver.

Disney - Atelier De Coloriages Teens - Les Scènes Mythiques

We kennen inmiddels Disney kleuren voor junioren en volwassenen, maar nu is er een nieuw soort kleurboek uit met kleurboeken voor tieners. De afbeeldingen in dit kleurboek zit qua moeilijkheid tussen de junioren editie en moeilijkere volwassen edities in. Natuurlijk kun je ze ook kleuren als je in je tweede jeugd bent ;). In deze editie staan iconische scenes uit de meest bekeken Disney films.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *