Deze week hebben we twee overeenkomsten tussen de producten die nieuw in de webshop gekomen zijn. Ze zijn allebei op nummer en ze hebben allebei dieren als thema.

Peinture au Numéro - Chats - Cahier avec Palette et Pinceau

Dit is een complete set om twee afbeeldingen van katten op nummer te schilderen. Alles wat je nodig hebt zit erbij. De twee afbeeldingen, de verf verdeeld op nummer en een penseel. Je hoeft het penceel alleen nog nat te maken en je kunt beginnen met schilderen.

Coloriages mystères Grands classiques Disney Best of Bestiaire

Er is ook weer een nieuwe editie van Disney kleuren op nummer beschikbaar. In deze editie kom je alleen de meest populaire afbeeldingen van Disney dieren tegen. Van klassieke Disney films tot nieuwe Pixar films. Ze staan er allemaal in. Weer 100 verschillende afbeeldingen om van te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *