Deze week zijn er twee compleet verschillende kleurboeken in de webshop gekomen. De ene voor junioren en de ander voor volwassenen die geloven in dat er meer is.

Grand Carré Oracles

In dit kleurboek kom je allerlei orakels tegen die in de wereld te vinden zijn. Sommigen zijn realistisch getekend en anderen zijn wat figuurlijker weergegeven zoals in een mandala. Hier kun je echt je creativiteit op los laten.

Disney Coloriages Magiques - Mystères - Les Bébés Animaux

Er is een vernieuwde editie van Disney kleuren op nummer voor junioren. In deze editie zijn de vakjes nog steeds groter dan die voor volwassenen, maar net iets kleiner dan de oude versie. In deze specifieke editie vind je Disney baby dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *