Ook deze week zijn er weer twee compleet verschillende items in de webshop gekomen. Voor de Pixar fans en voor de fans van kleuren op nummer of schilderaars.

Peinture au Numéro - Animaux de la Jungle - Cahier avec Palette et Pinceau

Er is een nieuwe editie beschikbaar van kleuren op nummer met waterverf. In deze editie vind je twee zeer vrolijke afbeeldingen. Een van een vogel en een van een tijger. De verf en het penceel worden meegeleverd, dus je kunt direct aan de slag.

Grand Bloc Disney Pixar

Er zijn al heel veel Disney kleurboeken, maar nog weinig kleurboeken met alleen Pixar figuren. Na de kleuren op nummer editie is er nu ook een “gewoon” kleurblok waarbij je alleen Pixar figuren gaat kleuren. Van klassiekers zoals Toy Story tot aan nieuwe(re) films zoals Ratatouille en Brave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *