Deze week hebben we eindelijk weer twee nieuwe kleurboeken. Ze zijn zeer divers, dus je gaat zeker een van de twee leuk vinden (of misschien wel allebei).

Mini-Blocs d'Art-Thérapie Mandalas et Rangolis Mystères

Dit is een ideaal boekje voor mee op vakantie, onderweg of naar school/werk. Het is een mini kleurblok met daarin mandala’s en Rangoli’s die door middel van kleuren op nummer echt tot leven komen. Zeer ontspannend kleuren.

Disney Coloriage Princesses

Verder is er natuurlijk ook weer een Disney kleurboek. Dit keer is het een luxe kleurboek voor volwassenen waarin 100 nieuwe afbeeldingen staan van allerlei Disney prinsessen. Van klassieke prinsessen zoals Assepoester en Sneeuwwitje tot nieuwe prinsessen zoals Tiana en Moana.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *