Deze week kunnen de boeken bijna niet meer verschillen. Zeker is dus dat er altijd een van de twee in je interessegebied valt.

Wereld van bloemen

In dit prachtige kleurboek vol bloemen raak je niet uitgekeken. Het is een reis door de bloemenwereld. Er staan namelijk ontelbaar verschillende bloemen in dit kleurboek en die wachten allemaal tot jij ze kleur komt geven.

Coloriages Disney Grands Classiques Art Déco

De XL kleurboeken zijn altijd heel bijzonder. Ze zijn niet alleen super groot en luxe, maar ook hebben ze altijd speciale afbeeldingen. In deze nieuwe editie van Disney kleuren voor volwassenen kom je je favoriete figuren tegen in Art Deco stijl. Extra veel elementen die je kunt voorzien van de mooiste kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *