Deze week kun je een mooi setje kopen om van start te gaan met kleuren. Voor de ervaren kleurders kan ook alleen het kleurblok een toevoeging zijn op de collectie.

Bruynzeel Twin Point kleurpotloden - 12 stuks

Deze potloden van Bruynzeel zijn super handig. Je hebt 12 kleurpotloden die je met 24 kleuren kunt gebruiken, doordat elk potlood bestaat uit twee kleuren. Hierdoor hoeft je minder potloden mee te nemen of op te bergen.

Marque-Pages Disney Méchants

De super handige boekenleggers zijn weer terug. Deze Disney kleuren voor volwassenen blok bestaat uit de meest bekende Disney Villains. Gaan deze Villains je helpen een bepaalde bladzijde terug te vinden? Ze wachten in ieder geval tot jij kleur aan hun leven geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *