Het is een hele goed week voor de kleuren op nummer liefhebbers. Ook is er weer iets anders dan een kleurboek in de webshop te verkrijgen.

Disney Scratch Art Mickey & Friends

Eerder stonden er al magische krasblokken in de webshop, maar niet eerder waren ze zo mooi als deze. In dit pakket aan kraskaarten zitten een aantal gewone kraskaarten, maar ook een aantal waarbij een holografische print tevoorschijn komt. Daarnaast zit er een handige pen bij met een dunne en een dikke zijde.

Coloriages Mystères Disney Les Grands Classiques Tome 10

Na maanden wachten is dan eindelijk Disney kleuren op nummer deel 10 beschikbaar. Hier staan weer 100 nieuwe afbeeldingen in van Disney en Pixar figuren. Ook staan er figuren in van de nieuwste films zoals Turning Red.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *