Misschien begin je binnenkort wel aan de zomervakantie of hebben je kinderen binnenkort zomervakantie. Dat is de uitgelezen periode om eens iets anders en ontspannends te doen. Denk hierbij aan de volgende activiteiten:

Disney Scratch Art Top Collectie

In dit pakket zitten tien verschillende kaarten die door middel van krassen de mooiste kleuren en glitters tevoorschijn laten komen. Er zit een speciale pen bij die het krassen gemakkelijk maakt. Er zijn tien verschillende Disney films te ontdekken in deze Top Collectie.

Coloriages Mystères Disney Nature

De Disney kleuren op nummer boeken blijven toch de populairste kleurboeken. Niet alleen de klassiekers waarbij twee weken geleden nummer 10 uitgekomen is, maar ook deze edities die allen een thema centraal hebben staan. In dit geval is dat natuur. Je komt er allerlei figuren in tegen die in of rondom de natuur zijn zoals Moana, Mickey, Lion King en Pocahontas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *