De kleurboeken geven deze week een tegenstrijdig beeld, maar beiden zijn weer prachtige kleurboeken. Van de een wordt je ontspannen en is aan de romantische kant. De ander is wat enger en kan misschien wel wat meer kleur gebruiken.

Les Petits Carrés d'Art-Thérapie Flower Therapy

In dit handige compacte kleurboek vind je allerlei bloemen terug. Niet alleen zijn sommige pagina’s volledig gevuld met bloemen, maar je zult er ook taferelen in terugvinden waarin bloemen de hoofdrol spelen.

Grand Carré Disney Monstres et Aliens

Er is ook weer een nieuwe editie van Disney kleuren voor volwassenen. Deze keer vind je er zowel goedaardige als kwaadaardige monsters en aliens in terug. Er staan Disney en Pixar klassiekers in, maar ook de nieuwe films zijn erin vertegenwoordigd. Als je de monster wat meer kleur geeft worden ze misschien wat minder angstaanjagend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *