Deze week weer twee leuke activiteiten om te doen in de vakantie. Je hoeft je de komende tijd dus niet te vervelen en kunt lekker ontspannen bij deze actviteiten.

Disney Scratch Art Prinsessen

Laat de Disney prinsessen steeds verder tevoorschijn komen met deze tien verschillende kraskaarten. De kaarten zijn voorzien van een gekleurde of glitter print die bij elk lijntje steeds meer zichtbaar wordt. Het worden prachtige kunstwerken. Er is een speciale pen meegeleverd waarmee je de lijntjes netjes kunt openkrassen.

Disney Coloriage Couples

Disney liefdeskoppels hebben altijd iets magisch over zich, zo ook dit kleurboek. In dit kleurboek voor volwassenen vind je aan iedere kant van de bladzijden een persoon/figuur van het liefdeskoppel. Samen vormen ze een sterk koppel. Geef hun liefde letterlijk kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *