Het is voor veel mensen inmiddels vakantie of bijna vakantie. Kleuren blijft toch een bezigheid waarmee je heel ontspannen wordt. Deze week twee thema’s welke het nog ontspannender maken.

Coloriages Mystères - Pensées Positives

Kleuren op nummer boeken blijven toch de best sellers bij The Creative House. Er is nu een nieuwe editie met allerlei positieve gedachten en afbeeldingen die veel energie uitstralen. Je weet van te voren niet aan welke afbeelding je begint, maar je weet in ieder geval wel dat het positief zal uitpakken.

Grand Bloc Disney Mers et Océans

Er is natuurlijk ook weer een nieuw Disney kleurboek in de webshop gekomen. Dit keer is het een Grand Bloc met daarin allerlei Disney figuren die zich in of rondom meren en oceanen bevinden. Er staan klassieke Disney figuren in zoals Mickey en Minnie, maar ook nieuwere figuren zoals Luca.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *