Deze week zijn alleen de beste afbeeldingen goed genoeg. Dat beloven dus pareltjes van items te zijn. Kijk maar snel verder.

Disney Scratch Art Top 10

Vergeet de voorgaande edities van Disney Scratch Art. Deze heeft namelijk de 10 mooiste afbeeldingen die je kunt krassen. Naast normale kaarten zitten er ook kaarten in met holografische print. Leuk om tijdens de vakantie te doen.

Art of Coloring: Disney 100 Years of Wonder

Een kleurboek vol 100 jaar Disney kan alleen maar een succes zijn. Het kleurboek bevat afbeeldingen die ondergebracht zijn in hoofdstukken. Deze hoofdstukken staan voor periodes in de geschiedenis van 100 jaar Disney zoals de eerste afbeeldingen, Disneyland, Mickey Mouse club en huidige animaties. Ik kan me geen beter kleurboek voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *