Deze week hebben we weer een overkoepelend thema, namelijk Disney dieren. In beide nieuwe artikelen zul je ze terugvinden.

Les Carrés d’Art Therapie: Disney Bébés Animaux

In dit schattige kleurboek vind je allerlei Disney dieren terug en niet zomaar dieren. Het zijn de meest schattige baby’s. Van bekende figuren in hun kindertijd tot figuren die nooit volwassen geworden zijn.

Marque-Pages Disney Bestiaire

Ondanks dat het nog vakantie is komt ook de schoolperiode langzaam in zicht. Wat is er leuker om in je studieboeken en eigen gekleurde boekenlegger te gebruiken. In deze nieuwe editie vind je allerlei Disney dieren. Naast je studieboeken kun je ze natuurlijk ook in je andere boeken gebruiken of weggegeven aan een vriend(in).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *