Deze week twee compleet verschillende kleurboeken. Zeker een van de twee kleurboeken zal je aanspreken als je ze allebei al niet leuk vindt.

Coloriages Mystères - Animaux Extraordinaires

In dit kleurboek zie je echt niet welk dier je van te voren gaat kleuren. Het kleurboek is namelijk opgebouwd uit allemaal dezelfde vormen zoals rondjes, vierkantjes en zeskantjes. Hoe meer vakjes je inkleurt hoe beter je ziet welk figuur er tevoorschijn komt. Het zijn allemaal bijzondere dieren.

Grand Carré Disney Familles

Misschien kleur je wel met de hele familie. Dan is dit zeker een toepasselijk kleurboek. Hierin staan namelijk alleen maar Disney families. De gezelligheid spat van iedere pagina. Je komt er klassiekers in tegen, maar ook nieuwere films. Ook Ohana kon niet ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *