Het is een hele avontuurlijke week met de nieuwe boeken die in de webshop gekomen zijn. Het ene avontuurlijk kleuren en het ander neemt je mee op avontuur.

Les Grands Labyrinthes Disney - Hors Série - Cahier de Jeux - 100 ans Disney

In dit boek ga je op avontuur in allerlei Disney en Pixar werelden. Je moet namelijk de uitgang van het doolhof zien te vinden. De ene is wat makkelijker te vinden dan de ander. Er zijn er genoeg om je je de komende uren mee bezig te houden.

Grand Bloc Disney Aventures

In deze nieuwe editie van Disney kleuren voor volwassenen kom je alleen maar Disney en Pixar figuren tegen die op avontuur zijn. Je zult de avonturen herkennen van de films waarin zij te zien zijn. Hoe avontuurlijk ben jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *