De kortere dagen komen er weer aan. Ook de feestdagen komen langzaam dichterbij. Vandaag zowel een kleurboek die de veranderingen van de seizoenen laat zien en ook een item waarmee het leuk is om de kortere dagen samen door te brengen aan tafel.

Disney Coloriage 4 Saisons

In dit nieuwe kleurboek voor volwassenen staan allerlei Disney figuren afgebeeld in de vier seizoenen. Naast deze vier seizoenen kun je ook afbeeldingen vinden die bekende feestdagen uitbeelden. Het kleurboek dat je in de stemming brengt van een bepaald seizoen.

Eatsleepdoodle Frame Placemats set van 4

Wie kan er het mooist tekenen aan tafel? Met deze placemats kun je niet alleen het morsen tegengaan, maar ook de verveling. Er zijn stiften meegeleverd die er in de was weer uitgaan. Hierdoor heb je keer op keer kleurplezier met z’n allen aan tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *