Deze week staan er twee verschillende artikelen in de spotlight. Het ene is een kleurboek geïnspireerd op een grote kunstenaar en het andere ben jij de kunstenaar.

Van Gogh Coloriages anti-stress

In dit kleurboek komt jij innerlijke van Gogh naar boven. Van Gogh’s bekende werken staan hier alvast in getekend, nu is het aan jou om de kunstwerken in te vullen met jouw creativiteit. Ga voor bijzondere kleuren of technieken.

Arbre à bijoux

Sierraden zeggen veel over een mens, zo ook over jou. Waarom stel je ze dan ook niet leuk tentoon in een bijzondere boom. Deze boom kun je zelf kleur geven, zo past het ook zeker bij je interieur. Nu zeggen jouw sierraden nog meer over jou in jouw persoonlijke boom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *