In de webshop zijn al bekende figuren van Disney, Pixar, Marvel en Harry Potter te vinden, maar daar komen nu ook figuren uit DC Comics bij. Verder is er een prachtig kleurboek met bloemen uitgelicht.

Grand Bloc Super-Héroïnes DC Comics

We kennen allemaal de helden uit de DC Comics, maar dit kleurblok is speciaal. Hierin staan namelijk alleen vrouwelijke superhelden zoals Bat Girl, Wonder Women en Harley Quinn. Deze power vrouwen wachten tot jij hun acties extra kleur geeft.

Botanique et petites bêtes

Dit blijft een prachtig kleurboek. Niet alleen kun je bloemen altijd prachtige kleuren geven, maar er zijn ook insecten te vinden. Het hele botanische rijk is verwerkt in dit kleurboek. Nu we richting de herfst en winter gaan kun je het thuis toch nog fleurig laten bloeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *