De bekende feestdagen vol cadeau’s komen er weer aan, dus ben alvast goed voorbereid voor de gehele familie en vriendengroep. Dit keer wat tips voor uren plezier.

Eatsleepdoodle Dinosaur Placemat to go

Met dit pakket is het uren kleurplezier aan tafel. Het is namelijk een uitwasbare placemat met stiften die gemakkelijk in de wasmachine verdwijnen. Hierdoor blijven de kleintjes stil zitten aan tafel en kun je keer op keer plezier hebben van deze placemat. Daarnaast wordt het pakket geleverd in handig meeneemzakje.

Ma boîte d'artiste

Ben of ken je een echte alleskunner op het gebied van creatief bezig zijn, dan is dit het ideale pakket. Hierin vind je namelijk waterverf met kwast, glitterstiften en een kleurboek waarin je je helemaal kunt uitleven. Daarnaast kun je de verf en stiften ook nog voor andere knutselwerkjes gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *