Er is deze week een nieuwe editie bijgekomen van Disney kleuren op nummer met portretten. Het weer zit niet elke dag meer mee en de vakantie is voor velen bezig of staat te beginnen. De hoogste tijd om je binnen bezig te houden met de leukste Disney figuren.

Coloriages Mystères Disney Grands Classiques Spécial Portraits

Er is na een tijdje weer een nieuwe editie beschikbaar van Disney kleuren op nummer. Dit keer is het een vernieuwde editie van de portretten versie. In dit kleurboek vind je weer 100 nieuwe afbeeldingen die kleur voor kleur herkenbaarder worden.

Coloriages Mystères Disney Portraits

Ook de eerste/originele versie is nog steeds te verkrijgen in de webshop. In deze editie staan ook 100 portretten van jouw favoriete Disney en Pixar figuren. Mocht je deze herfst echt een uitdaging willen, dan zou ik beide kleurboeken proberen te ontcijferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *